Gillobackan kotiseututalo

02400 Kirkkonummi

Vuokraus mahdollinen voimassa olevien "covid-19 määräysten" mukaisesti

Gillobackan kotiseututalon kokoustilojen vuokraaminen

L a a j a k a l l i o n t a u s t a   2  C      0 2 4 0 0   K i r k k o n u m m i

Kotiseututalon alakerrassa on kaksi kokoustilaa, yhteensä 32 hengelle rakennusluvan mukaan. Vuokraan sisältyy keittiön käyttö, jossa astiastot, kahvinkeittimet, liesi, astianpesukone, jääkaappi jne. Vuokraajalta velvoitetaan, että hän jättää tilat samaan kuntoon kuin ne ovat olleet saapumisen yhteydessä. Tupakointi on kielletty sisätiloissa.

Iltavuokra on 50 € kerralta ja 100 € viikonloppuna; säännöllisille toistuville kursseille tai kokouksille on alennettu vuokra.

Varaukset ja tiedustelut

Kirkkonummen kotiseutuyhdistys

• Linda Enkvist puhelin 040 7172716
  • Kurt Ekman puhelin 040 0412105

Kalenterista näkyy, milloin Gillobackan kotiseututalo on varattu.

Harmaa tausta tarkoittaa varattuja päiviä.

Jou 2020
MoTuWeThFrSaSu

Gillobackan kotiseututalon vuokrasopimus ja vuokraehdot

VUOKRAAMINEN:

Yhteyshenkilön kanssa sovitaan tiloihin tutustumisesta.

1. Vuokralainen sopii tilojen vuokrauksesta ottamalla yhteyttä kotiseutuyhdistyksen yhteyshenkilöön.
  2. Vuokrapäätöksen tehtyään tulee vuokralaisen lähettää omat tiedot: Klikkaa tähän ja täytä omat tiedot kaavakkeelle.
  3. Vuokralainen sitoutuu maksamaan annetulla viitenumerolla tilavuokran yhdistyksen tilille viikkoa ennen vuokrausajankohtaa:
          Tili:
          Kyrkslätts hembygdsförening rf
          FI49 4055 2340 0004 15
          annettu viitenumero

TILAT:

• Tilat sijaitsevat osoitteessa Laajakalliontausta 2 C, 02400 KIRKKONUMMI
  • Tilat sopivat hyvin kokouksiin, kursseihin, pieniin juhliin ja vastaanottoihin.
  • Talon alakerta on sopiva liikuntarajoitteisille ja tiloissa on käytettävissä inva-WC.
  • Tiloissa saa oleskella yhtäaikaisesti korkeintaan 32 ihmistä.
  • Keittiössä on jääkaappi pakastimella, hella ja uuni. Kahvinkeitin, vesikeitin, mikroaaltouuni, tiskikone, astiasto 40 henkilölle (ei viini- eikä samppanjalaseja).
  • Jääkaappi tulee laittaa päälle etukäteen asettamalla säädin arvolle 3-4. Jääkaappi tulee sammuttaa ja jättää siistinä ja tyhjänä, ovi raolleen vuokran päättyessä.
  • Tiloissa ei ole pöytäliinoja, käsipyyhkeitä eikä roskapusseja.
  • Imuri, lattiamoppeja ja wc-paperia löytyy siivouskomerosta ulko-oven vierestä.
  • Pienessä kokoustilassa on pöytä ja tuoleja 8 henkilölle.
  • Salissa / isossa kokoustilassa on 7 siirrettävää pöytää (65x130cm) ja 32 tuolia. Huoneen kaapista löytyy videoprojektori ja siirrettävä valkokangas. Tilassa on myös ulko-ovi, joka toimii hätäuloskäyntinä. Salin nurkassa sijaitsee palosammutin ja keittiössä sammutuspeite.
  • Ikkunoiden luukut saa avata oleskellessaan tiloissa, avain sijaitsee salin kaapissa.
  • Tilojen lämmityksestä huolehtii vuokranantaja.

VUOKRAEHDOT:

• Vuokralaisen tulee olla täysi-ikäinen.
  • Tupakanpoltto ja eläimet ovat kiellettyjä sisätiloissa.
  • Tulisijoja ei saa käyttää.
  • Naapurit tulee ottaa huomioon.
  • Klo 22 jälkeen tulee melutason olla kohtuullinen.
  • Yöpyminen on kielletty.
  • Vuokralaisen tulee jättää talo yhtä hyvään kuntoon kuin saadessaan.
  • Kaikki roskat tulee viedä pois. Kiinteistössä ei ole jäteastiaa.
  • Vuokralainen vastaa toiminnastaan ja mahdollisista vuokra-aikana aiheuttamistaan vahingoista.
  • Vuokralainen huolehtii siitä, että kaikki ikkunat ja ovet ovat suljettuja tiloista poistuessaan.

Yhdistys toivoo vuokalaiselle onnistunutta ja mukavaa tilaisuutta!